Co chystáme 2/3

V předchozím článku jsem nastínil, že připravujeme vyšší výbavu pro naše modely. Tento krok je nezbytný pro ten další, ke kterému se dostanu...ale až v poslední části.

V prvé řadě pracujeme především na sobě. Neustále zdokonalujeme vnitřní procesy. Máme nové vedoucí, Martina a Ondru, kteří jsou odpovědni za jednotlivé úseky na výrobě. Vidím v nich budoucnost firmy. Jsou to odborníci, kteří chápou hodnoty, na kterých si zakládáme.

 

To nám pomáhá následně dodržovat naše priority: zvyšovat kvalitu samotného produktu, flexibilně dodávat zboží dle poptávky a vyvíjet nové funkční řešení.

 

Nyní přichází na řadu M-I-B-O Universe.

Skoro všechny chystané novinky, například kotoučová řada, budou rozšiřovat stávající nabídku směrem nahoru. Neradi bychom ztratili kontakt se zákazníkem a létali hlavou v oblacích. Neradi bychom nabízeli jenom drahé, byť kvalitní řešení. Proto jsme během jara uvedli nový model Universe. Turistickou koloběžku 26/20. Nejedná se o žádnou revoluci. 

Náš model Malaga je zákazníkem velmi žádaný. Malaga je koncipovaná jako nezničitelný stroj pro koloběžkáře většího vzrůstu. Tomu odpovídá dlouhý rozvor i robustní konstrukce. Universe je koloběžka moderního střihu. S váhou pod 10 kilogramů, upravenou geometrii dle dlouholetých zkušeností našich, obchodních partnerů a především zákazníků. Různé varianty Universe testují už 2 roky v koloběžky Plzeň nebo třeba v brněnských kolobky.cz, stejné konfigurace se prodávají již nějakou dobu ve Světě koloběžek v Praze. Nabízíme to nejlepší, co umíme. 

Nové koncepty

Příští měsíc /srpen 2019/ dokončíme koncept nových skládacích koloběžek 16/16 a 20/20. Tito pomyslní nástupci Mastra a Royala budou splňovat požadavky na moderní dopravní prostředek do města. Hmotnost do 9 kg, aretace ve složeném stavu pomocí magnetu, reflexní lakování. Jedná se o koncept, který musí projít intenzivním a dlouhodobým /1-2 roky/ zátěžovým testem. Vybereme 8 uživatelů, kteří dostanou od nás koloběžku na dlouhodobé testování. Tyto prototypy těmto uživatelům zůstávají zcela zdarma. Takže pokud rádi jezdíte, nebo jste technický typ, nebo umíte psát, nebo jste aktivní na instagramu, nebo rádi fotíte, dejte nám o sobě vědět. Koloběžky za bezmála 150 tisíc korun na Vás čekají, budete se moci podílet na utváření produktové budoucnosti naší firmy. Zmínka o psaní a focení je proto, že naši fanoušci a zákazníci čekají na novinky z vývoje a budou mít spoustu otázek ohledně nových strojů. Pokud jim přenesete autentickou zprávu o výhodách a nedostatcích bez našeho zásahu, budou mít Vaše postřehy velkou hodnotu pro ostatní. Takže pište, výběrko začíná právě teď.

Edit 23.7 2019: Jste super, jsme zasypaní emaily a zprávami. Během srpna vybereme a dáme vědět veřejně na Facebooku M-I-B-O. Vy, co jste psali, pečlivě Vás evidujeme. Nové zájemce prosíme, aby nám psali na Facebook do komentářů k odkazu na tento článek.

Vize

No a nakonec naše vize. Již nějaký čas pracujeme na rámu vycházejícího z rozložení 28 x 28, který by si zákazník nechal svařit na míru. Půjde o službu, která bude sloužit zkušeným uživatelům k doladění rámu podle svých představ. Že se jedná o náročný koncept svědčí už jen modifikační seznam věcí, které může zákazník změnit. Takže namátkou:

úhel hlavové trubky /turistické vs sportovní/

- výška hlavové trubky

- osazení hlavového složení / včetně tapered/

- délka stupátka, světlá výška při použití konkrétních plášťů

- pevné osy, kotoučové brzdy

- silniční vs heavy duty verze rámu

 

Ve zkratce si zákazník upraví rám dle svého využití, svých proporcí a dle svého gusta. To vše u svého obchodního partnera. To vše do tří týdnů od zadání. 

Vzniknou tak unikátní gravelové, offroad nebo silniční stavby, kde se s úpravami bude počítat už od začátku.