REVOO - co všechno jste dokázali za jediný rok

REVOO - co všechno jste dokázali za jediný rok

Pořád mě to nepřestává udivovat. Neuplynul ani rok, co jsme začali prodávat samostatné Revoo rámy a Kompletní Revoo koloběžku. A podívejte, co jste všechno dokázali:

 

Kompletně jste zpopularizovali koncept 28/28. Do té doby výsada závodníků je dnes běžně používaná jako sportovní řešení, na turistiku, na krátké i dlouhé tratě. Jsme z toho  nadšení.

Děkujeme.

 

Nic jste si nenechali pro sebe. Každý z vás, kdo má Revoo, je na to patřičně hrdý, a šíří svou radost, k naší obrovské radosti, dál. Mluvil jsem s většinou českých majitelů, nezaznamenal jsem negativní zkušenost.

Děkujeme.

 

Začali jste závodit. A to tak, že ve velkém stylu. Na mistrovství světa Vojta Hrůza stříbro sprinty, Šárka Waldhauserová 3x zlato, Martin Žaba zlato sprinty, Nizozemská štafeta zlato. Diane Teygemanová z Belgie 2x zlato. Předváděli jste neuvěřitelné výsledky ve vysokých i nižších soutěžích. Karla Podešvová, Katka Hejnešová, Monika Franzová, Kristína Fryzová /3x zlato na MČR/ a mnoho dalších. Tomáš Drobník vyhrál letos přejezd republiky na Revoo, k tomu navíc celý seriál dlouhého koloběhu. Vyhráli by jste i na jiných strojích jiných výrobců, bez sebemenších pochyb. Je mnoho lepších strojů /zejména karbonových/, na kterých by se Vám vyhrávalo možná lehčeji. Ale právě ta důvěra v naše řešení a filozofii a svobodná volba špičkových jezdců nás těší. Dvojnásob.

Děkujeme.

 

Obchodní partneři nás podrželi a podpořili. Vašek Jun, Vojta Hrůza, Petr Mejsnar, Bolek Žemlík, Honza Bordovský, Ondra Muller nebo třeba Martin Fulín. Vy všichni jste si zvolili Revoo jako jednu ze svých osobních koloběžek. Máte obrovský přehled a možnost srovnání.

Děkujeme.

 

Nenechali jste nás ve štychu. I přes důkladné testování jsme nevychytali šířku a sklon výztuh. Takže po asi 2000 km se objevily praskliny ve spoji výztuhy a rámu. Ihned jsme se spojili s Jindrou Křivkou a zkoumali pomocí moderních nástrojů, jak výztuhy vylepšit. Díky obětavosti celého týmu jsme byli schopni vyměnit vadné rámy /dohromady jich bylo zatím do 10 kusů/ v rekordně krátkých časech. Žádný z postižených nechtěl vrátit peníze. Opět maximální důvěra.

Děkujeme.

 

Dokázali jste sami nebo ve spojení s obchodními partnery vymyslet obrovskou škálu řešení a kombinací. Barevných, hmotnostních, komponentových. Vaše kreativita je fantastická, nenapadla by nás polovina toho, co jsme viděli za poslední měsíce na internetu. Jste nám obrovskou inspirací.

Děkujeme.

 

Pořád mě to nepřestává udivovat. 9 měsíců po uvedení rámu a 6 po uvedení komplet koloběžky. Díky defektům v rámu jsem prožil asi nejhorší období. Všem těm lidem jsem se tváří v tvář omlouval a často jsem si kladl otázku, jestli to vůbec stálo za to. Stálo, je to super jízda, hlavně díky tomu, co jste všechno dokázali. Za míň než jeden rok.

 

Děkujeme.