Šárka Horňáková

Ahoj, jmenuji se Šárka a letos oslavím své 40. narozeniny. Od malička mě rodiče vedli ke sportu a tímhle směrem vedeme s manželem i naše tři děti.

Ano tři děti. Občas dávají zabrat.

Já jsem jenom člověk a tak abych mohla být dobrou mámou, manželkou a paní učitelkou v mateřské škole musím nějak relaxovat a dobíjet se.

Koloběžka -  ještě před rokem pro mě dopravní prostředek pro malé děti.

Na jednom setkání s větší skupinou přátel mě má kamarádka Lucie seznámila s novou vášní. K narozeninám, shodou okolností čtyřicátým, dostala od manžela krásnou koloběžku s 20 koly zn. KOSTKA Twenty. Povídá: „ Pojď to vyzkoušet a už nebudeš chtít nikdy jezdit na ničem jiném.“

Zkusila jsem, a to byl můj začátek nové lásky.

Nejprve jsem musela přesvědčit manžela, že nejde jen o ženský rozmar za 9000Kč, ale že to s koloběžkou myslím úplně vážně. Nebylo to jednoduché, ale svou ženskou lstí a obrovskou touhou co nejdříve začít naplno s koloběhem, jsem do 4 měsíců měla svoji první koloběžku zn KOSTKA Twenty. Byla bazarová, tudíž náš rozpočet zatížila méně, ale i tak to bylo 6000Kč.

Od doby co vlastním koloběžku, jsem neseděla v sedle kola J. Koloběhu jsem úplně propadla. Všechny trasy jezdím na koloběžce. Od té doby mám pocit, že vše kolem sebe vnímám více intenzivněji- barvy, lidi, okolí jako takové.

Můj mladší 13 letý syn Adam, ale začal moji milovanou koloběžku milovat také. Ejhle, jedna koloběžka nestačí.

Tak se podíváme po druhé, která by do naší velké rodiny zapadla a stala se naší součástí.

Od zkušených koloběžkářů jsem si nechala poradit a byla mi doporučena zn. Mibo. Zlatá, česká, poctivá .

K mému štěstí v Uh.Hradišti v místním infocentru jsou koloběžky značky mibo k  zapůjčují a tak jsem se rozhodla vyzkoušet MIBO EXPRESS. Mibo mi sedlo hned na první trhnutí 😊. A tak po delší úvaze a po konzultacích se zkušenějšími koloběžci, jsem se rozhodla pro skládací koloběžku Mibo Split.

Jak jistě tušíte, podruhé jsem se zamilovala.

Za pár dnů oslavím své kulatiny a dárkem od rodiny a manžela bude bílá Splitka. Tolik se už těším….

Tímhle bych moc ráda poděkovala paní Lucii z Miba se kterou jsem komunikovala mailem. 

Opravdu to pro mě moc znamená. Firma MIBO nejenom že dělá skvělé koloběžky, ale i zaměstnanci mají osobní a lidský přístup a to je pro mě to nejvíc.

Děkuji a přeji spoustu nadšených a spokojených zákazníků.