Split 28

Nebyl jsem na začátku. 

V dobách, kdy spojení koloběžka pro dospělé neexistovalo. V dobách, kdy standardní velikost kol připomínala kola od kočárku. V dobách, kdy úspěch se měřil tak, že se na výstavě prodaly výstavní kusy. V těch dobách jsem maturoval, šel na vojnu a následně jezdil po světě a vydělával si sběrem jablek.

Je to už 25 let.

Umím napsat článek, jak oslavujeme 25 let založení firmy, jak jsme změnili tvář koloběhu, umím napsat o lidech, kterých /nejen/ naše koloběžky změnily život k lepšímu. A na počest historie podtrhneme tento náš milník tím, že nabídneme krásnou slevu 32% na náš nový model Split 28, který skvěle jezdí. Všechno to bude pravda.

Ale stejně tak /nejen my/ zažíváme složitý rok chceme podpořit prodej tím, že nabídneme skvělou koloběžku ve slevě po omezeně dlouhou dobu. Nejde jen o nás, ale také o obchodní partnery. Dát zákazníkovi důvod jít do obchodu si vyzkoušet novinku. A to bude také pravda.

Nakonec ze všech oslav a milníků zůstane jen to, že přinášíme dle nás výborný poměr cena/výkon pro zákazníka. Můžete mít skládací koloběžku za cenu koloběžky neskládací.

Teď. Od pátku. V omezeném množství. Do vánoc. Za 10990 Kč.

Tak na zdraví.

Pavel Werner